Вицепремиерът Томислав Дончев гостува в студиото на Още от деня по

...
Вицепремиерът Томислав Дончев гостува в студиото на Още от деня по
Коментари Харесай

Томислав Дончев: На кого може да хрумне да праща социални работници да вземат децата на българите?!

Вицепремиерът Томислав Дончев гостува в студиото на " Още от деня " по Канал 1.   

Той разяснява митингите и Националната тактика за детето: " Защо биха влизали обществени да вземат децата на хората. Единствения ми съвет е да четат повече. А тези, коит оса писали тактиката, да изясняват повече. Има случаи на полови похищения върху деца в фамилиите. Да ги оставим там ли? Ако бяха правени повече полемики, нямаше да се стигне до тук.

Оставки можем да издържим доста, въпросът е за какво в този момент. Смените в тима са си процедура. Оставката си е факсимиле. Смяната на персона не е неприятна политическа маневра.  Аз съм удовлетворен за всичко. Порожанов си потегли тъй като не е нормално, когато има подозрения, съответното лице да поеме отговорност.

``
реклама

Не съм виждал господин Пеевски да показва министри. Какво да каже опозицията в предизборна конюнктура? Ако някъде има посягане над горите, аз като фен пръв бих реагирал.  

Движение за права и свободи да ни е прикрит сътрудник? Не! Това беше единствената допустима коалиция и тя е натоварена с взаимни отстъпки  КПКОНПИ работи неотдавна - дано й дадем време. Проверките не са завършили. Офшорни сметки?! И аз желая да знам кой какви има. Но банковата загадка е обезпечена в множеството страни. Тази борба ще е сложна.

Президентът си е политически представител. Той има право да образува послания. Президентът се държи обаче като омбудсман, не като част от държавния уред. Президентът е институция. Може даде сигнал на службите за корупция.  

България има вложения - 1.3 - 1.4 млрд лева Гледайте данни от публични институции - Българска народна банка да вземем за пример. 2018-та има 10% растеж на непознатите вложения по отношение на миналата. Да, не са достатъно, само че въпреки всичко. Не мога да стана по-богат, в случай че всичко е ниско - ниски налози, ниско възнаграждение. Трябва да произвеждаме скъпи неща. Имаме квалифицирани фрагменти, но не задоволително. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР